Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство 8 семестр
Нижче наведено перелік вибіркових дисциплін для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, який пропонується студентам бакалаврату спеціальності 203 «Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство» для вивчення у 8 семестрі для основного терміну (6 семестрі скороченого терміну) навчання.Вибір здійснюють студенти бакалаврату 3 курсу повного терміну навчання та 2 курсу скороченого терміну навчання. Кожен студент може обрати із запропонованого переліку будь-які п'ять дисциплін, незалежно від того, викладачами якої кафедри агробіологічного факультету вони будуть викладатися.
Вибіркові дисципліни для вивченняу 8 (6 с.т.) семестрі бакалаврату ПЕРЕЛІК ДИСЦИПЛІНДЛЯ ВИБІРКОВОЇ СКЛАДОВОЇ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРАЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство" (з анотаціями)
1. |
Декоративне овочівництво |
|
2. |
Баштанництво |
|
3. |
Культиваційні споруди |
|
4. |
Овочі для здорового харчування |
|
5. |
Оранжерейні рослини |
|
6. |
Кімнатне рослинництво |
|
7. |
Олерографія |
|
8. |
Організація виробництва овочевої продукції |
|
9. |
Прогресивні технології в овочівництві |
|
10. |
Ризикологія в овочівництві |
|
11. |
Розсадництво в овочівництві |
|
12. |
Інтегрований захист культивованих грибів |
Normal
0
false
false
false
UK
X-NONE
X-NONE