Кафедра гігієни тварин і харчових продуктів імені професора А.К. Скороходька запрошує на майстер-клас: «Інспектування рослинних харчових продуктів»


Кафедра гігієни тварин і харчових продуктів імені професора А.К.Скороходька

факультету ветеринарної медицини

запрошує всіх бажаючих на майстер-клас:

«Інспектування рослинних харчових продуктів»


Майстер-клас розрахований: на лікарів ветеринарної медицини, що працюють у лабораторіях, студентів факультету ветеринарної медицини та інших зацікавлених сторін.
Спікери майстер-класу: доктор ветеринарних наук, професор Ткачук Світлана Алімівна,

кандидат ветеринарних наук, доцент Таран Тетяна Володимирівна.

Час проведення: 11.11.2025 року, початок о 10.00.
Форма участі: очна у теоретичній та практичній частині майстер-класу.
Місце проведення: аудиторії 319 і 321 факультету ветеринарної медицини НУБіП України, корпус № 12, вул. Виставкова 16, м. Київ.

Вартість участі у майстер-класі: 200 грн.

Контакт для реєстрації: 066 383-48-13 (завідувач кафедри гігієни тварин і харчових продуктів імені проф. А. К. Скороходька, кандидат ветеринарних наук, доцент Соломон В’ячеслав Віталійович).


Програма майстер-класу

Ч 1. Теоретична частина. Вимоги чинного національного і європейського законодавства до гігієни продуктів рослинного походження.

Ч 2. Практична частина. Відбір проб продуктів рослинного походження для досліджень вмісту нітратів. Приготування калібрувальних і екстрагувальних розчинів для дослідження вмісту нітратів. Підготовка нітратоміру до проведення досліджень.

Під час проведення практичної частини майстер-класу у навчально-науковій лабораторії «Гігієни харчових продуктів» усі присутні повинні бути в халатах, шапочках та гумових рукавичках.


11 листопада 2025 року

В'ячеслав Соломон, завідувач кафедри гігієна тварин і харчових продуктів імені професора А.К.Скороходька