Кафедра гігієни тварин і харчових продуктів імені професора А.К. Скороходька запрошує на майстер-клас: «Інспектування рослинних харчових продуктів»

Кафедра гігієни тварин і харчових продуктів імені професора А.К.Скороходька
факультету ветеринарної медицини
запрошує всіх бажаючих на майстер-клас:
«Інспектування рослинних харчових продуктів»
Майстер-клас розрахований: на лікарів ветеринарної медицини, що працюють у лабораторіях, студентів факультету ветеринарної медицини та інших зацікавлених сторін.
Спікери майстер-класу: доктор ветеринарних наук, професор Ткачук Світлана Алімівна,
кандидат ветеринарних наук, доцент Таран Тетяна Володимирівна.
Час проведення: 11.11.2025 року, початок о 10.00.
Форма участі: очна у теоретичній та практичній частині майстер-класу.
Місце проведення: аудиторії 319 і 321 факультету ветеринарної медицини НУБіП України, корпус № 12, вул. Виставкова 16, м. Київ.
Вартість участі у майстер-класі: 200 грн.
Контакт для реєстрації: 066 383-48-13 (завідувач кафедри гігієни тварин і харчових продуктів імені проф. А. К. Скороходька, кандидат ветеринарних наук, доцент Соломон В’ячеслав Віталійович).
Програма майстер-класу
Ч 1. Теоретична частина. Вимоги чинного національного і європейського законодавства до гігієни продуктів рослинного походження.
Ч 2. Практична частина. Відбір проб продуктів рослинного походження для досліджень вмісту нітратів. Приготування калібрувальних і екстрагувальних розчинів для дослідження вмісту нітратів. Підготовка нітратоміру до проведення досліджень.
Під час проведення практичної частини майстер-класу у навчально-науковій лабораторії «Гігієни харчових продуктів» усі присутні повинні бути в халатах, шапочках та гумових рукавичках.