28 квітня онлайн лекція Бенуа Ван Дер Реста на тему «Від жорен до французького багета: історія створення хліба» ("From millstone to French baguette, the history of bread formulation")
Normal
0
false
false
false
RU
X-NONE
X-NONE
Запрошуємо всіх, хто цікавиться агрономією, історією сільського господарства та технологіями переробки продукції рослнництва відвідати англомовну онлайн лекцію директора відділу міжнародних програм National School of Agronomy of Toulouse-ENSAT-INP проф. Бенуа Ван Дер Реста на тему «Від жорен до французького багета: історія створення хліба» ("From millstone to French baguette, the history of bread formulation"). Лекція присвячена агрономічному погляду на історію хліба — від вирощування перших злакових культур до сучасного виробництва високоякісного борошна для хлібобулочних виробів. Ми розглянемо, як змінювались сорти пшениці, методи обробітку ґрунту, технології збирання та зберігання зерна.
Дата і час: 28 квітня (понеділок), 10:10:
https://inp-toulouse-fr.zoom.us/j/8062229661?pwd=U3hvVmpoYzhsMVlNU1ZmWFlxK0s5QT09
Також додатково трансляцію лекції буде організовано в ауд. 66 к.4