Валерія Лукаш та Ілля Тимошенко в передчутті нових емоцій та вражень від навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»)

August 4, 2021

 

Цьогорічна вступна кампанія для закладів вищої освіти незабаром фінішуватиме. Ще є абітурієнти, які до цього часу визначаються зі своїм вибором. Проте переважна більшість уже в ролі студентів в передчутті нових емоцій та вражень. Ми продовжуємо цікавитися у наших майбутніх колег – фахівців з обліку та оподаткування – чому вони обрали саме наш столичний ЗВО і що очікують від навчання в НУБіП України.

 

  • Розкажіть коротко про себе (яку школу закінчили, де проживаєте.)

    Мене звати Валерія Лукаш. Я закінчила Новомартиновицьку загальноосвітню школу І–ІІІ ступенів Полтавської області у 2021 році.
    А я – Ілля Тимошенко – випускник Городищеської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів І-ІІІ ст. №2 Городищенської міської ради Черкаської області.

  • Що стало вирішальним у виборі спеціальності «Облік і оподаткування» (освітньої програми «Облік і аудит»)?

Валерія Лукаш: «Мені завжди подобалося рахувати, аналізувати, виконувати задачі на знаходження помилок і все, що стосується роботи з цифрами. Саме тому на початку 11-го класу я зрозуміла, що моє майбутнє буде пов‘язане з бухгалтерською професією, яка залишається лідером серед престижних та затребуваних професій на ринку праці. Обираючи серед багатьох навчальних закладів свій, я була зацікавлена більш, ніж віковою історією НУБіП України, про яку прочитала в соцмережах та на надзвичайно інформативному сайті університету й кафедри обліку та оподаткування. А ще я впевнилася у правильності свого вибору закладу вищої освіти під час оглядової екскурсії. Надзвичайна природа, гарне місцезнаходження в поєднанні з сучасними інтер‘єрами та матеріально-технічним оснащенням залишили незабутні враження у мене та моєї мами, Людмили Валеріївни.

Ілля Тимошенко: «Про університет я дізнався від своїх старших друзів, які вже навчаються тут. Вони щоразу під час наших зустрічей з таким захопленням й так багато про нього розповідали, й, звісно, мене зацікавили. Тепер я можу з гордістю заявляти, що я – студент економічного факультету НУБіП України».

  • Які Ваші захоплення? Чим любите займатися, окрім навчання?

Валерія Лукаш: «Одним із моїх захоплень є танці на професійному рівні, тому маю надію та й вже знаю, що зможу продовжити ними займатися в університеті».
Ілля Тимошенко: «Захоплень в мене було багато: гра на фортепіано, на синтезаторі. Наразі, й моїм головним захопленням також є танці: бальні й сучасні».

  • Що Ви очікуєте від навчання в університеті?

Валерія Лукаш: «За час навчання я хочу реалізувати себе з творчої сторони, а головне – отримати якісні й сучасні знання та досягти висот у вибраній професії в майбутньому».
Ілля Тимошенко: «Очікую від навчання відкривати щоденно для себе щось нове й цікаве, щоб здобути високооплачувану професію та впевнено рухатися вгору кар’єрними сходинками аби забезпечити собі і своїм рідним безтурботне майбутнє. А ще налаштований на надзвичайно цікаве й пізнавальне студентське життя, позитивні враження та емоції».

Розмову вели:
Любов Гуцаленко,
завідувач кафедри обліку та оподаткування,
Наталія Кузик, доцент кафедри

 

 
 

 

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook