Майбутні магістри ознайомилися з освітніми програмами факультету та умовами вступу в магістратуру

April 29, 2021

29 квітня відбулася зустріч ректора з майбутніми магістрами, під час якої Ніколаєнко Станіслав Миколайович навів переваги навчання в магістратурі університету. Відповідальний секретар приймальноі комісії Ковалевський Сергій Сергійович ознайомив з особливостями цьогорічного вступу.

Перейшовши на факультетські зустрічі майбутні магістри мали змогу дізнатися про освітні програми факультетів. На нашому факультеті декан Глазунова Олена Григорівна розповіла про блочну систему навчання у магістратурі та організацію навчання і досліджень таким чином, щоб виконати якісну магістерську роботу.

З освітніми програмами «Економічна кібернетика», «Інформаційні управляючі системи і технології», «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг», «Комп’ютерні системи і мережі», «Програмне забезпечення інформаційних систем» знайомили Жерліцин Дмитро Михайлович, Голуб Белла Львівна та Гусєв Борис Семенович.

Викладачі факультету відповіли на чисельні запитання. Зокрема, цікавили питання стосовно кількості бюджетних місць, можливості підготовки до вступу, програм Вступних екзаменів. Наприкінці декан факультету привітала всіх з наступаючими святами.  

 

Олена Глазунова, декан факультету інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook