Осіння профорієнтаційна робота -2020

November 15, 2020

 

Щорічна профорієнтаційна робота, незважаючи на карантинні умови, триває. Продовжується вона і на кафедрі аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, яка теж працює над пошуком абітурієнтів агробіологічного факультету НУБіП України.

Так, 9 жовтня, в День писемності та української мови, була проведена зустріч випускників Глевахівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (смт. Глеваха, Вул. Вокзальна, 20) з викладачем кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води – доц. Галімовою В.М.

Школярі, після традиційного написання диктанту, отримали найновішу інформацію щодо підготовчого відділення НУБіП України, умов вступу, дізнались багато нового про факультети, зокрема про флагман АПК – агробіологічний факультет.

Учнів зацікавила щорічна олімпіада, яка проводиться серед абітурієнтів. Тому цього року вони спробують свої сили і в цьому конкурсі. (учень 11 кл. Каліщук І.О.)

 

З відвідинами батьківщини сумістив зустріч зі школярами Монастирищенської школи №5 (опорна школа району) доц. Лаврик Р.В. Серед студентів-земляків, які навчалися і навчаються на агробіологічному факультеті – Редванський, Семерунь, Скибіцький, Належитий і т.д. Але час кидає нам виклик, нові перепони та труднощі, які треба долати разом.

 

Тому у співпраці з відділом районної освіти, районної адміністрації Монастирищенського району, з відповідальним за профорієнтаційну роботу агробіологічного факультету Олександром Цизем, при використанні ІТ - технологій та сучасних месенжерів на всі школи району була передана інформація про дні відкритих дверей НУБіП України.

Шолярі люблять все сучасне, а тому по своєму будуть відкривати для себе аграрний флагман серед вишів, будуть в майбутньому долучатися до лав студентів НУБІП України

 

 Валентина Галімова,  Руслан Лаврик

доценти кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook