Успіхи студентів факультету ІТ у програмах підготовки з кібербезпеки Cisco

November 13, 2020

Майбутнє вже наступило. Так просто можна охарактеризувати останні зрушення у нашому світі. Карантинні заходи підштовхнули шукати усіх нових шляхів взаємодії на відстані, співпраці у групах. Особливо це стосується навчального процесу, де важливим моментом є контакт викладача із студентом. Завдяки співпраці факультету інформаційних технологій із компанією Cisco, наші студенти мають можливість навчатися за найактуальнішою програмою, що відповідає викликам ринку і потребам стейкхоледрів.

Так студенти спеціальності комп’ютерна інженерія взяли участь у програмі підготовки CSA Knowledge Center за напрямом Cloud Security Knowledge. Студенти отримали знання із розбудови Хмарних рішень на базі великих Дата-центрів, вибудовування периметру безпеки у таких структурах. Ознайомилися із правовою політикою, щодо забезпечення роботи і функціонування таких структур у різних країнах. Успішно склали та отримали сертифікати, що підтверджують отриману кваліфікацію аналітиків із забезпечення безпеки хмарних рішень (CCSK — Certified of Cloud Security Knowledge) у Дата-центрах.

Навчаючись на факультеті інформаційних технологій та у мережевій академії Cisco студенти також проходять різні курси у напрямку ІТ. Так одним із найбільш затребуваних курсів на ринку праці є курс із комп’ютерних мереж — Cisco Certified Network Associate. Студенти, що проходять даний курс мають можливість у подальшому отримати промисловий сертифікат у міжнародному сертифікаційному центрі Pearson VUE. Такі сертифікати визнають у всьому оскільки сертифікаційні центри гарантують якість здачі екзамену. Саме такий сертифікат отримав студент 4 курсу Богдан Хитрук і підтвердив свою кваліфікацію за даним напрямком в ІТ.

Запрошуємо всіх долучатися до ІТ напрямку, вивчати різні курси в мережевій академії Cisco і будувати свою кар’єру у найперспективнішій галузі. 

Запрошуємо взяти усіх бажаючих участь у події присвяченій Міжнародному дню інформаційної безпеки на тему “Кібератака: реалізація та протидія”.

Експертом виступить інженер кіберкоманди Cisco Talos Дмитро Коржевін. Під час заходу буде детально розглянуто приклад кібератаки, починаючи від планування і закінчуючи реалізацією атаки та покроковими заходами протидії.

Варто зазначити, що пан Дмитро є експертом не лише з рішень Cisco, а й членом та активним учасником міжнародних спільнот та організацій з кібербезпеки, зокрема: FIRST, NICEWG, ISECOM, NCIRC NATO, OWASP, EC-Council CISO board, TVM board. Практичний досвід пана Дмитра є безцінним і він готовий ділитися ним з студентами та фахівцями.

У межах події для її учасників організаційним комітетом провадиться конкурс "Питання експертові". Автори трьох найкращих питань отримають призи. Відповіді на найактуальніші питання будуть опубліковані на сторінці події 1 лютого 2021 р.

Всі учасники події отримають доступ до курсу Програми академій Cisco "Основи кібербезпеки". По завершенні цього курсу вони мають можливість отримати сертифікат та цифровий бейдж.

До події можна долучитися за посиланням

https://www.netacad.com/portal/web/self-enroll/m/course-38032

 

Андрій Блозва, заступник декана факультету ІТ
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook