Слова подяки ветеранам

May 19, 2018

 Напередодні 120-річчя НУБіП, ректор Станіслав Ніколаєнко ініціював зустріч з ветеранами нашого вишу, щоб сказати їм слова вдячності і розповісти про наше сьогодення. Варто зазначити, що до ветеранської організації НУБіП сьогодні входить 455 осіб, серед яких і представники кафедри обліку та оподаткування: професори Сук Л.К., Шатковська Л.С., доценти Вербило О.Ф., Буленок А.П., Ярмоленко В.П.
Перед початком урочистого зібрання, професор Шатковська Людмила Станіславівна, доцент Вербило Ольга Федорівна та професор Сук Леонід Кіндратович завітали до себе на рідну кафедру обліку та оподаткування.

Побувати в рідних стінах, зустріти своїх учнів і колег, у теплій обстановці обговорити сьогодення університету, економічного факультету та кафедри, успіхи і перспективи розвитку, дізнатися про нововведення – завжди цікаво і приємно.

Пізніше, після детальної екскурсії по третьому корпусу, ректор представив ветеранам свою команду – проректорів, деканів факультетів і директорів ННІ, розповів про сьогодення університету, його успіхи і перспективи. Мета останнього – відродження слави НУБіП в Україні і світі.

Особливо приємним для гостей була інформація, що університет, якому вони присвятили багато років життя, посідає 8-ме місце у рейтингу «ТОП-200 Україна» і є третім серед вишів столиці.

  


Подібні зустрічі триватимуть і надалі. Двері НУБіП України завжди відкриті для наших ветеранів та гостей!

Мельянкова Людмила,

доцент кафедри обліку та оподаткування 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook