Вийшли друком навчальний посібник «Договори в цивільному праві України» та науково-практичний посібник «Типові форми договорів»

20 December 2023, 19:52
     Друге видання навчального посібника «Договори в цивільному праві України» та друге видання науково-практичного посібника «Типові форми договорів» за авторством Володимира ЛУЦЯ та професора кафедри цивільного та господарського права Марини ВЕЛИКАНОВОЇ вийшли друком в Юрінком Інтер.
 

Видання посібників приурочено до 90-річчя відомого вченого, цивіліста, академіка Національної академії правових наук України Володимира Васильовича Луця, який вже майже три роки як пішов із життя. Володимир Васильович був членом науково-консультативних рад при Верховному Суді України, Вищому спеціалізованому Суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Вищому господарському суді України. Виконував функції арбітра в Міжнародному комерційному арбітражному суді при Торгово-промисловій палаті України. У його науковому доробку понад 400 наукових праць. Особливо важливою була його робота над текстом чинного Цивільного кодексу України.

Цивілістична спільнота шанує пам’ять видатного Вченого та Учителя,

розвиваючи його настанови, ідеї та думки, зберігає й примножує його наукову спадщину. 

   

Кафедра цивільного та господарського права

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook