Новий 2023/2024 навчальний рік успішно розпочатий!

August 19, 2023
14 серпня 2023 р. відповідно до графіка освітнього процесу НУБіП України успішно розпочато новий 2023/2024 навчальний рік у змішаному форматі. Вдалому старту навчальних занять передувала злагоджена організація роботи усіх науково-педагогічних працівників.
Так, 17 серпня 2023 р. на першій парі доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Гавриш Оксаною Миколаївною було проведено лекційне заняття з дисципліни «Менеджмент підприємств агропромислового виробництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту. Під час лекційного заняття було розглянуто умови та результати функціонування організаційно-виробничих систем в аграрній сфері.
 
На четвертій парі відповідно до розкладу навчальних занять, доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Гавриш Оксаною Миколаївною було проведено лекційне заняття з дисципліни «Лідерство, управління комунікаціями та командною взаємодією (Лідерство)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 курсу 5 англомовної групи факультету аграрного менеджменту, на якому студентів було ознайомлено з основними поняттями лідерства.
 
 
18 серпня 2023 р. на першій парі асистентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Восколуповим Володимиром Віталійовичем було проведено практичне заняття з дисципліни «Менеджмент підприємств агропромислового виробництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4 курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту. Під час практичного заняття студенти визначали особливості аграрної сфери, систематизували вимоги до особистості менеджера та його управлінської діяльності.
Здобувачі вищої освіти під час занять були активними, проявляли зацікавленість до дисциплін, а також активно долучалися до обговорення та вирішення практичних завдань.
Колектив кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського вітає здобувачів вищої освіти із початком нового навчального року та бажає успіхів!
Аліна Троян,
доцент кафедри менедменту ім.проф. Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook