Профорієнтація на кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

March 22, 2023
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

22 березня 2023 року доценти кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД НУБіП України: Артиш В.І., Кузьменко С.В. та Міщенко І.А. в онлайн форматі провели профорієнтаційну роботу зі студентами Відокремлених структурних підрозділів: «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Хоапливого НУБіП України», «Бобровицького фахового коледжу ім. О. Майнової НУБіП України», «Рівненського фахового коледжу НУБіП України», «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» та «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України».

          Викладачі розповіли студентам про факультет аграрного менеджменту НУБіП, кафедру адміністративного менеджменту та ЗЕД і напрям  «Менеджмент» на який вони можуть вступати після коледжу на скорочений термін навчання та умови вступу. Також роз’яснили, що існують різні формати навчання, а також про забезпечення всіх дисциплін електронними курсами для дистанційного навчання. Подали інформацію про їхні перспективи та можливі практики за кордоном, а також працевлаштування по закінченню навчанню в Україні та за кордоном.

          Окремо для студентів, які отримують диплом ОС «Бакалавра», зауважили, що про напрями в магістратурі (менеджмент ЗЕД, Адміністративний менеджмент та Агрокебети), а також умови вступу на даний факультет. При підготовці майбутніх фахівців залучаються провідні спеціалісти агробізнесу.

При спілкуванні викладачі відповіли на поставлені запитання студентів.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook