Науково-дослідна та інноваційна робота магістрів спеціальності 075 «Маркетинг» є важливим напрямом підготовки майбутніх вчених та фахівців високої кваліфікації

October 22, 2022

     ВНЗ набувають авторитету за рахунок успішно проведених наукових заходів. 20-21 жовтня 2022р відбувся Всеукраїнський науково-практичний форум з міжнародною участю "Фінансово-економічна діяльність суб`єктів господарювання в умовах воєнного стану", який об`єднав понад 90 науковців з України та Європейського Союзу. Організатори наукового форуму - кафедра фінансів, обліку та оподаткування імені С. Юрія НРЗВО"Кам'янець-Подільський державний інститут" доклали максимум зусиль, щоб об`єднати думки науковців, практиків та здобувачів у контексті обговорення питань реалій української економіки в умовах війни.

     В рамках роботи секцій з економіки, обліку, маркетингу, студентами магістрами 1 р.н. спеціальності 075 «Маркетинг» з куратором к.е.н., доцентом Гераймович Віолетою, викладачами обговорюються актуальні тенденції, формулюються проблемні кейси, пропонуються оригінальні рішення.
     Магістри продемонстрували високий рівень підготовки та висвітлили актуальні проблеми в сфері економіки, гуманітарних наук, інформаційних технологій в своїх тезах.

     Запрошені доповідачі поділилися своїм досвідом створення проектів та аналізу основних тенденцій науки і бізнесу. Виступи наших студентів відрізнялися високим рівнем проблемності, чим викликали жвавий інтерес у публіки. Щиро дякуємо організаторам, ініціаторам та учасникам заходу. Сподіваємось на подальшу співпрацю! Україна переможе!

 

Віолета Гераймович 
наставник магістрів 1 року навчання 

 

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook