Знайомство наставника групи зі студентами першого курсу англомовної групи

September 14, 2022

14 вересня відбулася онлайн зустріч куратора 5 групи першого курсу Катерини Алексеєвої зі студентами. Всі студенти підключилися до конференції та з цікавістю слухали інформацію, яку надавала куратор.


Дана група студентів є групою з англійською мовою викладання дисциплін. Зрозуміло, що не всі студенти впевнені у належному рівні знання англійської мови, що викликає у них певне занепокоєння. Однак, наставник запевнила студентів, що вони зробили правильний вибір, обравши навчання саме в групі з англійською мовою викладання. Науково-педагогічні працівники з розумінням та повагою ставляться до студентів, готових навчатися іноземною мовою, а рівень знань самих студентів удосконалюється весь час, причому як фахових, так і мовних. Окрім того, на факультеті аграрного менеджменту наявна велика кількість міжнародних програм, у яких студенти можуть взяти участь. Також з боку роботодавців набагато більше запитів щодо потенційних фахівців з менеджменту, які ще й володіють іноземною мовою.


Під час зустрічі з наставником студенти були поінформовані стосовно необхідності взяти участь у роботі «Школи першокурсника» 15 вересня. Також вони одразу отримали короткий інструктаж щодо старту навчального процесу, куратор продемонструвала, як користуватися сайтом університету та факультету, де шукати різноманітну інформацію, зокрема, розклад пар. Першокурсники задавали різноманітні питання, наприклад, щодо «пар за знаменником і чисельником» та розкладу дзвінків, тривалості навчального семестру, тощо.


Куратор наголосила на тому, що присутність на парах є обов’язковою, а запізнюватися не можна. У разі, якщо пари проводяться дистанційно, то необхідно тримати камеру увімкненою, а мікрофон вимкненим.

Надалі такі зустрічі наставника зі своїми підопічними стануть регулярними та проводитимуться як в онлайн, так і в офлайн режимі.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook