Підсумок першого тижня навчання обговорили на старостаті

August 19, 2022

   19 серпня 2022 року відбулася зустріч зі старостами академічних груп факультету аграрного менеджменту. На порядку денному основним питанням стало відвідування занять студентами, що має відповідати стовідсотковій присутності. 

   Декан факультет Анатолій Остапчук закликав студентів до відповідального ставлення щодо освітнього процесу, зосередив увагу на безпеці студентів в період військового стану та безперервній комунікації з наставниками академічних груп і деканатом.

  Заступник декана Лариса Карпенко проінформувала старост про можливість оформлення пільг для проживання в гуртожитку та ознайомила з переліком документів, які необхідні для їх отримання.

   Старости від імені студентів факультету виявили бажання організації ряду зустрічей формату студенти НУБіП, закордонних вузів та роботодавців, де будуть обговорені актуальні питання сфери менеджменту та марктеингу.

   Не зважаючи на дистанційний формат навчання студентів факультету аграрного менеджменту, команда з футболу та волейболу вже готується до університетських змагань, що організовані кафедрою фізичного виховання і змагань серед мешканців гуртожитків. Саме тому зі старостами обговорили можливість участі студентів у 66 спартакіаді студентів НУБіП України.

   Старости прозвітували про стан справ у групах. На зустрічі також обговорили інші питання навчального та виховного процесу.

Лариса Карпенко,

заступник декана факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook