Майстер-клас зі створення та використання відеозаписів лабораторних і практичних робіт

April 20, 2022
НУБіП України

 На виконання наказу ректора від 11.02.2022 р. № 115 «Про проведення майстер-класу зі створення та використання відеозаписів лабораторних і практичних робіт» 21 квітня о 12.30 у дистанційному форматі відбудеться майстер-клас зі створення та використання відеозаписів лабораторних і практичних робіт на основі досвіду економічного факультету.

Порядок денний
  1. Вступне слово (В.Д. Шинкарук, проректор з науково-педагогічної роботи).
  2. Вступне слово щодо реалізації проекту DAAD «Діджиталізація освітнього процесу в аграрних університетах України» (В.А. Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку).
  3. Основні вимоги до створення та використання відеоматеріалів в навчальному процесі (на матеріалах проекту ЄС Erasmus+ «Від теоретико-орієнтованого до практичного навчання в аграрній сфері» (TOPAS)) (А.Д. Діброва, декан економічного факультету).
  4. Досвід реалізації проекту DAAD «Діджиталізація освітнього процесу в аграрних університетах України» (О.М. Лабенко, директор ННЦ міжнародної діяльності).
  5. Особливості використання програмного забезпечення Camtasia для створення відео матеріалів (Т.В. Куць, доцент кафедри статистики та економічного аналізу).
  6. Використання інструментів діджиталізації в навчальному процесі на економічному факультеті (Т.С. Собченко, доцент кафедри статистики та економічного аналізу, М.М. Гузь, доцент кафедри статистики та економічного аналізу, А.О. Музиченко, доцент кафедри статистики та економічного аналізу).
     На майстер-клас запрошуються відповідальні від факультетів та ННІ за організацію і проведення відеозаписів лабораторних і практичних робіт, члени навчально-методичної ради університету, заступники деканів факультетів та директорів ННІ з навчальної роботи.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook