Професійний розвиток викладачів та аспірантів факультету аграрного менеджменту

December 29, 2021

Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту продовжують брати участь в міжнародних проєктах, а саме в міжнародній науково-практичній конференції «Європейські практики міжкультурного діалогу в освіті», проведеної в рамках проекту кафедри Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR від ERASMUS +.

В роботі дводенної конференції взяли участь доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Шинкарук, доктор економічних наук, доцент, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри Валентина Биховченко, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри Тетяна Власенко, кандидат наук з державного управління, ст.викладач кафедри Анна Дергач, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри Алла Суханова, кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної теорії Юрій Власенко, а також аспірант кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту 1-го року навчання Микита Геращенко.

  

  

Протягом двох днів викладачі та аспіранти представляли свої доповіді, брали участь в обговоренні, дискусії та обміні досвідом. Важливим для професійного розвитку є саме міжкультурний діалог, вивчення європейських практик, дослідження можливості співпраці в межах різних спеціальностей та застосування отриманих знань на практиці. Тому викладачі безупинно підвищують свою кваліфікацію та розвиваються.

В рамках роботи проекту заплановано й інші заходи, про що буде повідомлено найближчим часом!

Марина Дєліні,
в.о. завідувача кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook