Ректорат: завершення навчального семестру і підготовка до звітної кампанії

December 7, 2021
     6 грудня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. У центрі уваги – завершення навчального семестру, підготовка до звітної кампанії та особливості діяльності у зимній період.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Кваша доповів про стан захворюваності серед студентів та викладачів на ГРВІ. Продовжується вакцинація від COVID-19. Нагадуємо, що зробити щеплення можна по вівторкам і четвергам за попереднім записом в деканаті чи дирекції. Нагальні питання організації побуту та навчання були обговорені в гуртожитках №6, 9 та 10. Пройшла акредитацію освітньо-наукова програма з маркетингу.

  

     Учений секретар Оксана Барановська проінформував про підготовку звіту ректора про діяльність університету в 2021 році.

     Керівник науково-організаційного відділу Ольга Сніжко доповіла про завершення виконання наукових тематик та підготовку відповідних звітів, контроль за використанням коштів на дослідження.

     Начальник відділу організації діяльності навчально-дослідних господарств Микола Грунтковський проінформував про завершення збору кукурудзи, оранки на зяб, плани закупівлі насіння, засобів захисту та добрив.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на стані сплати за навчання за поточний семестр та майбутній. Також на контролі відкриття філії в Китаї.

  

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко акцентував увагу на ремонтах аудиторій в навчальному корпусі №5, вестибюлю навчального корпусу №2, аудиторії 111 в навчальному корпусі №11. На новому спортивному корпусі продовжується монтаж перекриття стін. На часі прокладання кабелю резервного живлення гуртожитку №13.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинарук проінформував про завершення занять цього тижня та початок екзаменаційної сесії з 13 грудня. Магістри другого року навчання продовжують захисти свої дипломних проектів. Триває набір на підготовчі курси для вступу в університет. Цього тижня відновлюється атестація навчальних лабораторій і ще є можливість для претендентів взяти участь в конкурсі на заміщення вакантних посад директорів фахових коледжів – Бобровицького та Заліщицького.

  

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – організовано завершити навчальний процес та розпочати сесію, спланувати навчання-обмін досвідом кращих педагогічних практик дистанційного навчання для науково-педагогічних працівників університету, внести пропозиції щодо закупівлі обладнання для осучаснення навчальних лабораторій у 2022 році. Сергію Кваші – провадити моніторинг стану здоров’я членів колективу, супроводжувати проект постанови Кабінету Міністрів України щодо відзначення 125-річниці НУБіП. Валерію Іщенку – супроводжувати будівництво житлового будинку для співробітників, ліквідувати аварії на тепломагістралях та запланувати повну заміну тепломережі в наступні роки. Вадиму Ткачуку – опікуватися відкриттям філії НУБіП в Китаї. Проректору з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадиму Кондратюку – сформувати пріоритетні напрями наукових досліджень, внести пропозиції щодо відкриття лабораторії штучного інтелекту в АПК, утворення альянсів з іншими університетами та науковими установами щодо вирішення нагальних глобальних проблем.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook