Увага! 27 вересня зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі старостами академічних груп 3-4 курсів

27 вересня 2021, 14:30
     27 вересня 2021 року (понеділок) о 1430 у актовій залі корпусу №3 відбудеться традиційна щосеместрова зустріч ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, академіка НАПН України, доктора педагогічних наук, професора Станіслава Ніколаєнка зі старостами академічних груп 3-4 курсів (явка старост обов`язкова), на якій будуть розглянуті актуальні питання навчання та студентського життя в умовах пандемії Covid-19.

У програмі зустрічі:

  1. Вступне слово ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка.
  2. Про організацію освітнього процесу у зв'язку з установленням у м. Києві "жовтого" рівня епідемічної небезпеки – начальник навчального відділу Ярослав Рудик.
  3. Про вакцинацію та дотримання протиепідемічних заходів у НУБіП України – директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський.
  4. Про вибори на посаду голів студентських організацій факультетів/ННІ та голови Студентської організації університету – голова студентської організації НУБіП України Дмитро Кушпій.
  5. Про підготовку до єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу в магістратуру – заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету з міжнародної діяльності Алла Кравченко. 

Початок реєстрації учасників о 14:00 у гербовій залі корпусу №3.

До участі в зустрічі запрошуються директори ННІ та декани факультетів.

Просимо учасників дотримуватись карантинних обмежень, та мати засоби індивідуально захисту (маски).

Просимо старост студнетських груп завчасно пройти опитування та відповісти на питання анкети. Також ви можете поставити запитання ректорату, на які будуть дані відповіді під час зустрічі.

Для участі потрібно заповнити анкету за цим посиланням:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYsoJcXa1gnT6mET0X-nLd-XyJKNETqbOYxdS2Y2TghHmSVg/viewform

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook