Кафедра економічної теорії прийняла участь у вебінарі «Unshackling ESCO Potential: Public Financial Mechanisms that Enhance the Viability of ESCO Projects»

23 вересня 2021 року
     Кафедра економічної теорії 21 вересня 2021 року прийняла участь у вебанарі "Unshackling ESCO Potential: Public Financial Mechanisms that Enhance the Viability of ESCO Projects". 

     Вебінар провидили UNEP DTU Partnership The Global ESC NetWork, компанії енергосервісу (ESCO) – це глобальна мережа, яка збирає асоціації ESCO у всьому світі, а також міжнародні установи та експертів ESCO з метою просування ESCO та укладання контрактів на енергоефективність у відповідь на глобальну проблему зміни клімату та цілі, визначені Паризькою угодою. ESCO впроваджує бізнес-модель, яка безпосередньо відповідає на глобальну проблему зміни клімату. У сфері зміни клімату ESCO забезпечують найкращі прибутки від інвестицій, зменшуючи споживання енергії, одночасно борючись із надлишковими викидами парникових газів як значною спільною вигодою. 

     Глобальна мережа ESCO працює над підняттям питань та концепцій, пов’язаних із ESCO, на максимально можливий рівень у порядку денному міжнародної політики у сфері клімату.

Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook