Успішне закінчення магістрами виробничої практики

23 липня 2021 року

 Час біжить швидко: не встигли ми почати висвітлювати події, пов’язані з організацією виробничої практики для наших студентів, як вже і промайнули 6 тижнів. І сьогодні на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбувся захист звітів про проходження виробничої практики магістрами 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Під час захисту студенти детально охарактеризували підприємства, на яких у них відбувалось практичне навчання, розкрили суть управління та напрямки діяльності, особливу увагу приділяючи виконанню індивідуальних завдань. Так, згідно із розподіленими завданнями магістри розробляли інноваційні проекти розвитку щодо покращення інвестиційної привабливості підприємств, інвестиційні стратегії підприємств, у тому числі і щодо залучення іноземних інвесторів, інвестиційно-інвестиційні сценарії розвитку тощо.

Слід відмітити, що всі студенти вчасно здали на перевірку звіти і щоденники, в кожному з яких міститься позитивний відгук керівника практики від виробництва.


Анна Дергач,
керівник практики від кафедри
виробничого та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook