ЛЕГКО ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ ЯКІСТЬ ТМ «ЛЕГКО»!
ТМ «Легко!» відома споживачам, та зарекомендувала себе, як продукція високої якості та гарантованої безпечності. Торгова марка об'єднує вироби з м'яса птиці, яловичини і свинини власного виробництва. Популярність ТМ «Легко ! » зростає з кожним днем , адже готові м'ясні страви мають чудовий смак .
Унікальність продукту в тому, що його виробництво має замкнутий цикл, який дозволяє виробнику повністю контролювати якість сировини: від вирощування кормів до переробки м'яса.
Вся сировина для приготування готових страв ТМ "Легко!" ретельно перевіряються: на підприємстві впроваджені система управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008 і система управління безпечністю продуктів харчування FSSC 22000, яка об’єднує вимоги ISO 22000:2005 та ISO/TS 22002-1:2009.
11 березня к.т.н., доцент Слива Ю.В. провела виїзне заняття з магістри НУБіП України спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Студенти мали можливість практично ознайомитись з технологією виробництва та особливостями функціонування інтегрованої системи управління в умовах Миронівського м'ясопереробного заводу «Легко».
Дякуючи директору заводу, Сокирко Петру Олександровичу, студенти мали можливість ознайомитись з практичним застосуванням вимог міжнародних стандартів в рамках інтегрованої системи управління на підприємстві. Крім того, майбутні магістри продегустувати продукцію ТМ «Легко».
Окрема подяка випускнику кафедри стандартизації та сертифікації с-г продукції НУБіП України, начальнику відділу управління якістю, Колісніченку Дмитру, за чудову організацію екскурсії, бажання і вміння поділитись власними знаннями та досвідом, щодо функціонування систем управління та терпіння, під час вичерпних відповідей на численні запитання студентів.