На економічному факультеті відбувся День відкритих дверей для вступників до магістратури

29 квітня 2021 року
   29 квітня 2021 р. в умовах пандемії в онлайн-форматі двері економічного факультету гостинно відчинилися перед бажаючими ознайомитися з правилами вступу та перспективами навчання у магістратурі. На День відкритих дверей на економічному факультеті завітали студенти випускових курсів бакалаврату НУБіП України та інших закладів вищої освіти.

  Після зустрічі з керівництвом Університету на загальноуніверситетському блоці програми, усі бажаючі мали змогу познайомитися з економічним факультетом, поспілкуватися з представниками адміністрації та отримати відповіді на питання, які їх цікавили, а також віртуально ознайомитися з матеріально-технічною базою факультету.
  З вітальним словом і короткою інформацією про факультет до усіх присутніх, а їх було майже 160 осіб, звернувся декан факультету Анатолій Діброва, який у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал та надав інформацію про всі кафедри. Він розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому ЗВО та наголосив, що факультет є одним з кращих на території нашої країни, і студенти, які тут навчаються, теж найкращі.

  Розмову підтримали гаранти освітніх програм Олександр Єрмаков, Любов Гуцаленко, Наталія Вдовенко, Любов Худолій, Валентина Яворська, які зосередилися на особливостях змістового наповнення навчальних програм, дослідницьких проєктів, практичної підготовки майбутніх магістрантів, співробітництва з Радою роботодавців, відвідування закордонних країн під час навчання тощо.

  Учасники зацікавилися перспективами продовження навчання і здобуття вищої освіти освітнього рівня Магістр в НУБіП України. Обговорення важливих для гостей запитань велося у формі обміну повідомленнями в чатах та безпосереднього спілкування.
 
Бажаємо вступникам якнайкраще здати іспити та ЄВІ і будемо раді бачити їх в рідних стінах економічного факультету.
Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook