Заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький взяв участь в акції «Озеленення планети»

16 квітня 2021 року
     Одним із завдань в умовах необхідності забезпечення сталого розвитку в Україні та світі є реалізація завдання захисту довкілля. Проживаючи у великому місті, кожен мешканець щодня відчуває певну віддаленість від природи та нестачу кисню. Окрім того, часто надмірна урбанізація та пов’язана з цим засміченість та загазованість викликають порушення у стані здоров’я та самопочуттях людей.

     Саме тому восени минулого року в Україні було взято курс на озеленення. На квітень 2021 року було заплановано глобальну екологічну акцію «Озеленення планети». Метою проєкту «Озеленення Планети» стало висадити один мільярд дерев по всій планеті та змінити екосвідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи.

     14 квітня 2021 року до акції долучилися заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Голова ради роботодавців, випускник факультету аграрного менеджменту Тарас Висоцький, заступник начальника управління відділу галузей тваринництва та племінної справи Юлія Шопська, представники НУБіП України – проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, директор Ботанічного саду Олександр Слива з командою. Ними було висаджено 30 саджанців Сосни звичайної (Pinus sylvestris L.) з метою озеленення нашого ботсаду.

  

     Від свого імені заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький висловив щиру подяку Львівській обласній державній адміністрації за надані саджанці з Львівського обласного селекційного фонду.

  

  

     На сьогодні у різноманітні заходи щодо захисту оточуючого середовища потрібно залучати молоде покоління. Юнаки та дівчата мають виховуватись з розумінням того, що наша поточна, часто споживацька по відношенню до природи діяльність, може стати згубною для майбутніх поколінь, обмежити їхнє право жити в екологічно чистих умовах.
     Ми глибоко переконані, що такі акції повинні відбуватися регулярно, оскільки вони несуть як екологічну так і виховну функцію.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
Олександр Бабак,
студент 1 курсу спеціальності Менеджмент

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook