Карантин не завада займатися спортом у студентському містечку!

1 квітня 2021 року
     В минулому році, завдячуючи ректору Станіславу Ніколаєнку провели реконструкцію спортивної площадки, що знаходиться між двома гуртожитками 10 та 11 по вулиці Генерала Родімцева. Вирівняли поле, постелили штучне покриття та зробили розмітку. Тепер це нове ігрове поле для міні-футболу. На майданчику – штучна трава, навколо – огорожа висотою до трьох метрів, а біля воріт ще додаткова сітка висотою два метри.

     З того часу студенти доглядають за футбольним полем, слідкують за порядком та підтримують чистоту і головне не забувають займатися спортом. Протягом зими у час великих снігопадів студенти двох гуртожитків збиралися та весело і дружньо прочищали поле від снігу.
     Хочеться відзначити, що футбольне поле із штучним покриттям не пустує у час карантину та дистанційного навчання. З перших весняних сонячних днів кожного дня студенти ближніх гуртожитків діляться на команди та грають у футбол. Це гарний спосіб відволіктися від гаджетів і соціальних мереж, відпочити від навчання та розімяти тіло і не менш важливим знайти нових друзів.

     Голова студентської ради гуртожитку № 10 Дмитро Мороз говорить – «Нове міні-футбольне поле зі штучним покриттям – це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку студентів. Спортивна площадка освітлюється тому можна грати у футбол і у вечірній час, що так часто роблять студенти».
     Спортивні площадки поряд з гуртожитками – це завжди можливість зайнятися спортом і провести час на свіжому повітрі.
     Студентка 1 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів Анастасія Беденко зазначила, хоч поле розраховане для футболу але і дівчата частенько приходять покачати прес та пострибати на скакалці.

     Відкриття такого чудового, сучасного спортивного об’єкту на території студентського містечка дає змогу студентам займатися спортом а нам виховувати здорову та успішну молодь.
     Відмітимо, що займатися на футбольному полі із штучним покриттям можуть усі бажаючі студенти університету.

Сергій Стецюк,
директор студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook