Прогулянка Ботанічним садом НУБіП

17 березня 2021 року
НубіП

Відпочити і насолодитись красою Ботанічного саду – це була прекрасна пропозиція куратора нашої групи, доцента кафедри геоінформатики й аерокосмічних досліджень Землі – Антоніни Анатоліївни Москаленко.

Ботанічний сад НУБіП

Біля центрального входу до Ботанічного саду НУБіП України нас зустріла Оксана Миколаївна, яка і провела захоплюючу екскурсію. Вона ознайомила нас з територією та з величезною любов’ю до природи розповіла майже про кожну рослину. Ботанічний сад НУБіП України має унікальні види рослин та дуже цікаву історію.
Ботанічний сад НУБіП
Ми, землевпорядники, добре розуміємо, що взаємодія з природою - це один з найважливіших критеріїв нашої професії. Перше, на що звернули увагу: площу та схему території Ботанічного саду.
Ботанічний сад НУБіП
З весняними промінчиками сонця починає прокидатися природа і хоч в березні ще не квітують рослини, однак територією можна пройтись в будь яку пору року і насолодитись видами. Найбільше враження справили скульптури, що прикрашають сад та спонукають до незабутніх фото.
Ботанічний сад НУБіП
Усі студенти насолодилися та захопилися красою. Гордість за свій університет переповнювала кожного. Ботанічний сад НУБіП України – це місце, яке ми будемо відвідувати при першій нагоді та вільній хвилині.
Хочу, щоб якомога більше людей відчули й надихнулися красою та величчю території.
Велика шана всім, хто робить відпочинок студентам комфортним та цікавим.
Ботанічний сад НУБіП
Ботанічний сад НУБіП
Ботанічний сад НУБіП
Ольга Пронь,
студентка І курсу

факультету землевпорядкування

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook