Інна Міньковець з Житомирщини обирає професію фахівця з транспортних технологій

22 березня 2021 року
  • Доброго дня! Представтеся, будь ласка.

     — Доброго дня. Мене звати Інна, я майбутня випускниця Лугинської гімназії імені В. П. Фількова, Житомирська область. В цьому році кожен випускник має зробити вирішальний крок, обрати свою професію та навчальний заклад.

  • Чому Ви обрали саме НУБіП України і яка спеціальність Вам до душі?

     — На мою думку, наша держава має усі шанси стати успішною країною, завдяки перспективній молоді, яка буде її розвивати. Про НУБіП України чула багато позитивної інформації і могла пересвідчитись. Попри велику територію, кількість корпусів, гуртожитків і студентів, почуваєшся у всьому цьому як вдома, ніби ти на своєму місці, ти частинка цього величезного соціуму.
     Я впевнена, що у НУБіП України готують кваліфіковані кадри і місія НУБіП України – створювати, систематизувати, зберігати і поширювати наукові знання для покращення якості життя людей. А фахівець з транспортних технологій – це затребувана професія на ринку праці. Високий рівень конкуренції на ринку транспортних послуг спричиняє необхідність пошуку раціональних шляхів транспортного обслуговування, пошуку ефективних транспортно-технологічних схем доставки вантажів, методів організації процесу перевезень, удосконалення та розробки перспективних транспортних технологій. Це все дуже цікаво для мене!

  • Звідки дізналися про механіко-технологічний факультет?

     — Приймаючи рішення щодо свого майбутнього, промоніторила сайти багатьох вишів, серед яких мені сподобався сайт НУБіП України. Багато інформації знайшла на сайтімеханіко-технологічного факультету. До того ж, я знайома із деякими випускниками цього факультету, які на сьогодні є успішними та самодостатніми особистостями, що працюють над цікавими проектами у великих компаніях.

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

     — Хочу отримати гарні знання, очікую на нові знайомства та сподіваюся на безмежну кількість позитивних вражень та емоцій.

  • Ким бачите себе у майбутньому?

     — Доволі просте питання, але таке багатогранне. Бачу себе мудрою, щасливою людиною, котра насолоджується кожною миттю життя.

  • Бажаю Вам успіхів у житті на навчанні!

     — Дякую!

Спілкувалась доцент кафедри технічного сервісу
та інженерного менеджменту
Людмила Тітова

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook