Ректорат: завершуємо навчальний семестр та підбиваємо підсумки року

28 грудня 2020 року

     28 грудня відбулося останнє в цьому році засідання ректорату. Цей тиждень є завершальним: добігає кінця зимова екзаменаційна сесія, проводяться останні фінансові платежі тощо. Тому колективу потрібно мобілізувати всі свої сили та організовано завершити рік, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко. Разом з тим турбує високий показник не допуску студентів до складання іспитів, тому після завершення сесії буде проведений ретельний аналіз навчального процесу в дистанційному режимі. Минулого тижня пройшли конференції трудових колективів ННІ та факультетів, де звітували керівники про діяльність колективів протягом 2020 року. Під час виступів лунали пропозиції, піднімалися проблеми, які мають бути узагальнені та сформовані в окремі доручення.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про санітарно-епідеміологічну ситуацію в університеті, стан захворюваності на ГРВІ. Чотири дні ще триватиме складання іспитів і на наступному тижні, до посилення карантинних обмежень, будуть організовані перескладання іспитів.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про готовність до проведення конференції трудового колективу, зокрема проектів документів, які оприлюднені на офіційному сайті для ознайомлення.
     Голова профспілкової організації студентів та аспірантів Олексій Мельник закцентував на привітанні членів профспілки з новорічними святами. Зазначалося, що профспілка має постійно піклуватися про соціальне благополуччя студентів, ініціювати та пропонувати заходи з поліпшення, зокрема побуту в гуртожитках.

     Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про надання допомоги майже 50 викладачам та співробітникам, які перехворіли на коронавірусну хворобу.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про виконання бюджету на поточний рік, закупівлю обладнання, приладів та матеріалів.

     Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про ремонт в навчальному корпусі №5 та гуртожитку №11.
     Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський акцентував увагу на нараді старост груп першого курсу, яка відбудеться за участі ректора в онлайн-режимі 31 грудня о 10 годині.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на експертизі наукових проектів, які подані на конкурс на державне фінансування до Міністерства освіти і науки. Готується наказ на затвердження рейтингу діяльності науково-педагогічних працівників у 2020 році, формування нового складу рейтингової комісії та тендерного комітету. Триває підготовка до акредитації освітньо-наукових програм. У навчально-дослідних господарствах йде робота із закупівлі насіння.

  

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Вадиму Ткачуку – внести пропозиції з організації режимів роботи співробітників у січні 2021 року на період посиленого карантину, проаналізувати бюджет університету на наступний рік. Оксані Барановській – сформувати план роботи на січень. Валерію Іщенку – продовжити ремонтні роботи в навчальних корпусах №4, 11, гуртожитках №11, 4, спортивному корпусі. Сергію Кваші – розпочати активну підготовку кімнат для першокурсників, проаналізувати ситуацію з недопущеними студентами до складання іспитів, звести пропозиції і зауваження, які висловлені під час конференції трудових колективів ННІ та факультетів, розглянути режим функціонування студмістечка на січень. Ігорю Ібатулліну – проаналізувати фінансову діяльність УЛЯБ АПК, затвердити план облаштування лабораторії біотехнологій.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook