Питання проведення екзаменаційної сесії та захисту випускних робіт – тема зустрічі із магістрами 2 року навчання факультету аграрного менеджменту

11 листопада 2020 року
     На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулась чергова онлайн-зустріч із магістрами 2-го року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». На цей раз головними питаннями зборів було проведення екзаменаційної сесії та організація підготовки і захисту магістерських робіт.

 

     Згідно графіку навчального процесу 09 листопада 2020 року для магістрів 2-го року навчання розпочалася зимова екзаменаційна сесія в дистанційному режимі. Попереду – захист магістерських робіт.

     Завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Шинкарук Л.В. наголосила студентам на необхідності дотримання термінів та правил стосовно організації підготовки і захисту магістерських робіт. Було визначено терміни здачі робіт на наявність плагіату, проведення постерних презентацій результатів дослідження, попереднього захисту та захисту випускних робіт.

  

     Особливу увагу було приділено перевірці магістерських робіт на наявність плагіату. Лідія Василівна закликала всіх студентів до дотримання академічної доброчесності при написанні робіт, недопущенні в роботах макросів та інших «хитрощів»! Згідно вимог пп. 6.1. та 6.3 розділу 5 «Положення про порядок перевірки наукових, навчально-методичних, дисертаційних, магістерських, бакалаврських і інших робіт на наявність плагіату» максимальний збіг за однією роботою студента не повинен перевищувати 40% раніше опублікованого або цитованого матеріалу.

     Наставник групи, Дергач А.В., нагадала магістрам про дотримання правил безпеки під час карантину та обговорила організаційні питання стосовно проведення зимової екзаменаційної сесії.

  

Анна Дергач,
ст. викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook