Вчена рада факультету землевпорядкування – початок навчального року в умовах пандемії

20 серпня 2020, 14:19
20 серпня 2020 року відбулося перше в 2020-2021 навчальному році засідання вченої ради факультету землевпорядкування.

Основними питаннями порядку денного були:

  • підготовка до початку нового навчального року факультету землевпорядкування в умовах пандемії;
  • переведення на наступний курс студентів факультету землевпорядкування, які за результатами складання заліків і літньої екзаменаційної сесії мають не більше трьох академічних заборгованостей;
  • затвердження Плану роботи вченої ради факультету землевпорядкування на 2020-2021н.р.


Декан факультету землевпорядкування д.е.н., доц. Тарас Євсюков проінформував членів вченої ради про початок нового навчального року на факультеті землевпорядкування в умовах пандемії, зокрема для студентів 2, 3 та 4 курсів він розпочнеться з 25 серпня, а для першого курсу та магістрів 1-го року навчання з 21 вересня 2020 року в очному режимі, магістрів 2-го року навчання з 1 вересня у дистанційному режимі. Декан закцентував увагу викладачів на дотриманні дисципліни та організованості під час начального процесу та вимог протиепідемічних заходів під час проведення занять.
Заступник декана факультету землевпорядкування, к.е.н., доц. Олександр Шевченко проінформував, що відповідно пункту 10.2 Положення про екзамени та заліки у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (від 27 грудня 2019 р. протокол № 5) здобувачі вищої освіти, які за результатами складання заліків і літньої екзаменаційної сесії мають не більше трьох академічних заборгованостей, можуть бути переведені на наступний курс відповідно рішення вченої ради факультету за заявою здобувача вищої освіти та поданням декана, який погоджує індивідуальний навчальний план на наступний навчальний рік з урахуванням ліквідації академічної заборгованості з дисциплін попередніх семестрів та зазначенням термінів їх ліквідації. Члени вченої ради факультету землевпорядкування підтримали пропозицію включити до перевідного наказу тих студентів факультету землевпорядкування, які мають менше трьох заборгованостей і дати їм можливість продовження навчання в університеті.
Секретар вченої ради факультету землевпорядкування, к.е.н., доц. Наталія Бавровська ознайомила членів вченої ради з Планом роботи вченої ради факультету землевпорядкування на 2020-2021н.р., який було підтримано та затверджено.

 


Голова профспілкової організації факультету землевпорядкування, к.с-г.н., доц. Ольга Тихенко звернула увагу на проведення конференції трудового колективу факультету землевпорядкування 2 вересня 2020 року о 13.00 год.

 


Завідувач кафедри геодезії та картографії, д.геогр.н., проф Іван Ковальчук повідомив про оголошення конкурсу молодих вчених.

 


Завідувач кафедри землевпорядного проектування, д.е.н., доц. Андрій Мартин зазначив, що продовжуються прийматися роботи на Конкурс студентських есе «ЯКОЮ МАЄ БУТИ ЗЕМЕЛЬНА РЕФОРМА В УКРАЇНІ?».


На завершення засідання декан факультету, Тарас Євсюков зазначив, що навчальний рік буде не простим, потрібно перелаштуватись, реагуючи на виклики забезпечення якісної освіти, мобілізувати й зосередити всі зусилля науково-педагогічного колективу факультету землевпорядкування на виконання освітньо-виховних, науково-інноваційних функції формування людського потенціалу.

 

Секретар вченої ради факультету землевпорядкування,

Наталя Бавровська

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook