В навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму призначено виконувача обов'язків директора

4 серпня 2020 року
     4 серпня 2020 року ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся  з колективом ННІ неперервної освіти і туризму. У зв'язку з закінченням п'ятирічного терміну повноважень і поданою особисто заявою  Марія Кулаєць переведена на посаду професора кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності. 

 

     Станіслав Миколайович наголосив на ефективному внеску Марії Кулаєць на посаді директора інституту в збільшенні чисельності студентів та слухачів, нарощення напрямів діяльності й зростанні матеріально-технічної бази інституту. Вказану посаду Марія Михайлівна займає з 2004 року, до цього працювала головним економістом колгоспу, старшим бухгалтер-економістом міжгосподарських підприємств Бережанського районного управління сільського господарства Тернопільської області; начальником планово-економічного відділу; заступником голови РАПО з економічного та соціального розвитку у Бережанському районному управлінні сільського господарства; проректором з соціально-економічного розвитку, деканом факультету економіки підприємства, проректором з навчальної роботи, завідувачем кафедри аграрної економіки Бережанського агротехнічного інституту НУБіП.

  

     Марія Кулаєць є заслуженим економістом України, відмінником освіти України, заслуженим викладачем НАУ, кавалером ордена Княгині Ольги. Під керівництвом Марії Михайлівни ННІ неперервної освіти і туризму розширив напрями підготовки, кількість студентів й слухачів, посилили фінансові показники результатів діяльності.
     За результати професійної діяльності та багаторічну працю Марію Кулаєць керівництво університету нагородило Почесним дипломом за професійну діяльність та подарували пам’ятні подарунки.

     Марія Кулаєць подякувала колективу інституту за плідну співпрацю, наголосила на проведених заходах по розширенню напрямів діяльності, збільшенні обсягів підготовки студентів та слухачів, посиленні матеріальної бази навчальних аудиторій та забезпеченні достойних умов проживання студентів у гуртожитках.

     Наказом ректора університету виконуючим обов`язки директора ННІ неперервної освіти і туризму призначено Олену Вікторівну Ковальову. Професійна діяльність Олени Вікторівни включає досвід роботи в Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки»; у Національному інституті стратегічних досліджень при Президентові України. Займала посаду директора Департаменту стратегії та економічного розвитку Мінагропроду. 2015-2019 рр. — заступниця міністра аграрної політики і продовольства.

     Олена Ковальова підтримала напрям розвитку інституту та нарощені потенціалу діяльності.

    Станіслав Миколайович зазначив на важливості розвитку інституту у наміченому напрямі, посиленні міжнародного співробітництва й розвитку навчального процесу.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив на важливості діяльності ННІ у структурі університету. Побажав якісної співпраці, посиленні наукових і фінансових показників.

  

     Заступник директора з виховної роботи Тереза Микицей подякувала Марії Михайлівні за роки співпраці та командну роботу від усіх співробітників інституту!

Бажаємо Марії Михайлівні вдалої наукової роботи зі студентами!

Вітаємо Олену Вікторівну на посаді директора інституту та бажаємо успішної роботи!

Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління
та менеджменту інноваційної діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook