Ольга Пронь наполегливо працює над своїм бажанням вчитися в НУБіП, брала участь в Олімпіаді, успішно закінчила підготовчі курси та відмінно склала ЗНО

1 серпня 2020 року
     Інтерв'ю з цією красивою дівчиною, Ольгою Пронь, з Сумщини ми публікували на початку року (https://nubip.edu.ua/node/69507). Там вона ділиться своєю мрією – успішно скласти ЗНО і навчатися на факультеті землевпорядкування НУБіП України. Продовження нашої розмови буде стосуватися саме реалізації цих планів, адже 25 липня стали відомі результати ЗНО з більшості конкурсних предметів. Які успіхи має? Цікавимося далі...

 

     — Оля, знаємо, що ти маєш гарні результати з предметної Олімпіади, чи було складно?
     – Зовсім, ні. Адже я наполегливо працювала над шкільною програмою протягом останніх років. Мене навчали і готували до ЗНО найкращі вчителі, які стали мені рідними людьми. Вони дали мені невичерпні знання й сформували світогляд. Готуючись до вступу на спеціальність "Геодезія та землеустрій" я використала усі можливі ресурси. Підтягувала знання з необхідних предметів на підготовчих курсах у НУБіП. В результаті підсумкової атестації отримала 196 балів, які надавали мені впевненості, що все вийде як і планувала.

     — Як ситуація з дистанційним навчанням у школі вплинула на результати ЗНО?
     – Звісно, дистанційне навчання для випускників стало несподіванкою, трохи морально тяжко було, переживали більше за невизначеність умов складання ЗНО, зміщені строки вступної кампанії. Проте, багаж знань формується не протягом останніх трьох місяців, коли ми були на карантині.
    Тепер вже можна зітхнути спокійно. Довгоочікувана і хвилююча мить у минулому і все вийшло. Результат ЗНО з "Української мови і літератури" – 191 бал, "Історії" – 196 балів, "Математика" – 165 балів. Ось тут мені в нагоді й стане участь в предметній Олімпіаді, саме для математики використаю додаткові 18 балів, адже це профільна дисципліна з обраної спеціальності.

     — Гадаєш, все вийде?
     – Я вірю в це, бо маю величезне бажання вчитися в омріяному Університеті. А коли ставиш чітку ціль й багато над нею працюєш, то й отримуєш результат. Також проаналізувала минулорічні рейтинги. А зі слів декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова, моїх балів вистачить не тільки для того щоб вступити на бюджет, а й отримувати стипендію. Твердо переконана, що здобуду престижну європейську освіту, стану, як мій тато, землевпорядником.

     — Таки Оля має рацію! Немає нічого недосяжного, коли знаєш чого хочеш та використовуєш усі можливі шанси!

 

Розмову провела Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook