Магістри кафедри земельного кадастру закріплюють набуті знанням та освоюють тонкощі професії на виробництві

1 липня 2020 року
    Науково-виробнича практика для магістрів кафедри земельного кадастру розпочалася 8 червня 2020 р. та триватиме 6 тижнів. Виробнича практика є невід'ємною складовою підготовки магістрів. 

    Наші студенти без проблем можуть обрати місце для отриманням практичних навичок, адже кожен з них вже працює, у вільний від навчання час,  на тому ж підприємстві, яке і є базою практики.

 Це особливість нашого факультету, адже фахівців галузі не так і багато, незважаючи на значну кількість випускників. Проте саме наших бакалаврів та магістрів, в більшості, запрошують на роботу. Оскільки їх багаж знань, з яким вони йдуть освоювати професію, достатній, щоб конкурувати на ринку праці.


   Фалатюк Ольга обрала базою практики ТОВ «Альянсюстиція», м. Бровари, де займається розробкою проектів землеустрою та складанням технічних документацій.

    ТОВ "Земспецпроект груп" є місцем не лише практики, а й роботи для двох магістрів кафедри, а саме Грабара Назарія, який проводить кадастрові зйомки земельних ділянок у місті Києві та обробляє дані зйомок (камеральна робота) та Єфімової Аліни, яка займається оформленням землевпорядної документації.
    Охріменко Олена також поєднує практику і роботу у КП «КІЗВ». Її основне завдання - розробка технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель м. Києва. До речі й магістерське дослідження стосується цього напряму. 

    Цікаво опановує знання Піддубняк Ірина у ТОВ Український центр екології ґрунтів, адже вона приймає участь у створенні інтерактивних карт полів та електронних кадастрових карт.

    Владислав Тонха та Микола Новак засвоюють практичні навички у відділі Монастирищенського району Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області. Хлопці надають відомості з Державного земельного кадастру усім громадянам, які звертаються. 
    Качинська Анна проходить практику на підприємстві ТОВ "Гранд-інформ плюс" м. Кропивницький, займається розробкою технічної документації. Оскільки зараз по всій країні карантин, то практика поки що проходить в онлайн режимі.

    Координує науково-виробничу практику завідувач кафедри земельного кадастру, д.е.н. Віктор Заяць та наукові керівники магістерських досліджень. 
   Захист звітів буде проходити дистанційно 18 червня, де кожен детально розкриє суть своєї роботи та поділиться своїми враженнями від проходження практики в умовах карантину. 

Наталія Мединська

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook