Відгук про дистанційне навчання з дисципліни "Молекулярна біотехнологія " студентки 4 курсу спеціальності "Біотехнології та біоінженерія" Іванни Шевчук

7 травня 2020, 10:14

         У сучасному світі без навчання не обійтися, тому що потрібно володіти чималим багажем знань, який постійно потрібно оновлювати.

Через ситуацію у світі пов’язану з карантином, університет надає можливості дистанційного навчання. В університеті добре організована й контрольована самоосвіта з використанням комп’ютерної техніки й комунікаційних мереж.

Основною перевагою дистанційної форми навчання є її зручність. У студента є можливість самостійно обирати час і місце для навчання, що дозволяє вчитися усім у різних куточках країни. Окрім того, заміна конспектів електронними ресурсами та новітніми методами навчання, а також постійні консультації з викладачем надають цій формі самоосвіти додаткові переваги.

Такі знання надають викладачі у вивченні навчальної дисципліни «Молекулярна біотехнологія». В електронному курсі наявні усі практичні, лекційні матеріали. Кожен у вільному доступі може самостійно вивчати, щоб отримувати мотивацію та самоорганізацію.

Надходження матеріалу приходить згідно розкладу, завдяки відповідальному ставленні викладачів. Це дає змогу повноцінно вивчити і зрозуміти усі теми занять.

Іванна Шевчук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook