Поради вступникам 2020 від першокурсниці Наталії Білодід

15 квітня 2020 року
     Карантин вніс свої корективи у плани вступників. Замість звичайного буденного ритму "школа-репетитор-ЗНО/уроки", школярам доводиться багато працювати самостійно. Звісно ж під час карантину готуватися до ЗНО складніше. Проте точно відомо, що унікальний шанс додатково отримати 20 балів до сертифікатів ЗНО і суттєво підвищити шанси вступників 2020 навчатися за держзамовленням дає предметна Олімпіада НУБіП. До речі, до завершення І-го туру Всеукраїнської предметної олімпіади залишається кілька днів. Поспішайте і не втратьте свій час, додає першокурсниця Наталія Білодід, яка навчається на факультеті землевпорядкування.

  • Розкажи про себе.

     – Я з Чернігівської області, із звичайного мальовничого села Гурбинці. Навчаюся на першому курсі факультету землевпорядкування. Люблю грати у волейбол. Продовжую займатися ним і в університеті.

  • Наталія, чому саме обрали НУБіП України? І чому спеціальність Геодезія та землеустрій?

     – Про НУБіП, я знала давно. Саме тут, вже майже п'ять років, навчається мій старший брат. Він багато чого мені розповідав і я теж мріяла про таке крутяцьке студентське життя! Остаточним у виборі професії стали предмети, з яких я складала ЗНО. Мені завжди подобалася математика та географія, можливо й через це обрала для себе факультет землевпорядкування і спеціальність «Геодезія та землеустрій». І ні краплі не жалію про свій вибір! А майбутнім вступникам хочу побажати поспішати взяти участь в Олімпіаді і Вам пощастить опинитися у числі перших списку на бюджет.

  • Подобається навчатися? Що можеш порадити майбутнім абітурієнтам?

     – Майбутнім вступникам побажала б, мабуть, більше впевненості, не боятися пізнавати щось нове і, ні за яких умов, не зраджувати своїм відчуттям.

Розмову провела Богдана Копайгора,
старший викладач кафедри геодезії та землеустрою

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook