УВАГА!!! Розроблено РЕКОМЕНДОВАНУ ПОСЛІДОВНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ЕКЗАМЕНІВ ТА ЗАЛІКІВ, ЗАХИСТУ КУРСОВИХ РОБІТ (ПРОЕКТІВ) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину

7 квітня 2020 року

 

До уваги деканів факультетів і директорів ННІ, науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти – які беруть участь у проведенні та складанні екзаменів і заліків, захисті курсових робіт (проектів) за дистанційною формою!!!

 

Рекомендована послідовність проведення екзаменів та заліків, захисту курсових робіт (проектів) за дистанційною формою для студентів НУБіП України у період карантину (далі – Рекомендована послідовність проведення екзаменів та заліків) є ІНСТРУКЦІЄЮ покрокової дії для усіх учасників освітнього процесу у НУБіП України та доповненням до ухваленого ректоратом університету та введеного в дію наказом ректора від 07.04.2020 року № 281 «Тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 навчального року в НУБіП України в умовах карантину».

 

Рекомендована послідовність проведення екзаменів та заліків була обговорена 6 квітня 2020 р. на нараді проректора з навчальної і виховної роботи Кваші С.М. з керівниками підпорядкованих йому служб, що проводилася дистанційно. В обговоренні також взяли участь директори ННІ та декани факультетів.

 

ССИЛКА НА ПЕРШОДЖЕРЕЛО: nubip.edu.ua/node/74545

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook