ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ – ЦЕ ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ

3 квітня 2020 року

Мене звати Гнатюк Юрій, я студент 4 курсу економічного факультету, НУБіП України. Після оголошення 12 березня 2020 р. загальнонаціонального карантину я повернувся додому в смт. Компаніївка, Кіровоградської області, де знаходжуся і нині. Хочу відмітити, що навіть перебуваючи далеко за межами Університету, мій навчальний процес не припинився, адже сучасні реалії часу, вимагають пошуку нових форм та методів навчання. Так, маючи доступ до інтернет та ЕНК «Elearn», я щоденно перебуваю в постійному контакті з викладачами економічного факультету. Хочу відмітити, що ці курси в нашому університеті знаходяться на досить високому рівні. 

 

Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного режиму навчання?

-         Моє знайомство з ЕНК розпочалося ще з першого курсу, коли ми вивчали матеріал на парах, а частину, наприклад для самостійного вивчення опрацювали в «Elearn», тому я досить легко пристосувався до дистанційного навчання, мабуть як і більшість студентів нашого університету. Крім того, викладачі факультету періодично виходять на онлайн зв'язок зі студентами через відомі програми-месенджери.

Скільки часу в день йде на самостійне навчання?

-           В своєму розкладі дня, для дистанційного навчання, я виділяю не менше 2-3 години на день, для мене цього часу достатньо, щоб отримати теоретичний матеріал та практичні завдання з дисциплін що вивчаються.

Чим займаєтесь під час карантину крім навчання?

-         Весь інший час направляю на допомогу своїм батькам по господарству та обов’язково приділяю увагу  заняттю спортом (щоб завжди тримати себе в тонусі). У вільний час надаю перевагу перегляду фільмів.

Які маєте побажання для викладачів?

-  Всім викладачам мого факультету та університету зокрема, хотів би порадити не бути цілий день біля монітору, так як це шкідливо, а нам необхідно бути здоровими.

Закликаю всіх керуватися правилами карантину, працювати над собою, залишатися здоровими і бути обережними в цей не легкий для нас і для країни час!

Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Руслан Любар 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook