Дистанційна робота Л. Бондаревої

25 березня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

Студенти 3 курсу ФЗР проходять дистанційне навчання  з дисципліни «Хімічний захист рослин з основами токсикології» і «Кліщі та нематоди» на платформі Moodle (викладач доцент кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин Л.М. Бондарева).  Студенти мають вільний доступ до лекційного матеріалу. Згідно розкладу з навчальної дисципліни «Хімічний захист рослин» було проведено два практичних заняття з таких тем «Якісне визначення пестицидів групи сірки» і «Визначення вмісту вільної сірчаної кислоти у мідному купоросі» через систему https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2603

Студенти отримали також індивідуальні завдання до даних робіт, які стосувалися вивчення препаратів різних класів хімічних сполук і підбору рекомендованих пестицидів проти шкідливих організмів  (кожен студент отримав індивідуальне завдання). Студенти також опрацьовують завдання самостійних робіт до модуля 1, які необхідно здати до кінця місяця.

З навчальної дисципліни «Кліщі та нематоди»  https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2875  згідно розкладу було проведено 2 практичних заняття по темах « Рослиноїдні кліщі-шкідники сільськогосподарських культур» і «Кліщі-шкідники запасів».  Студентам також запропоновані індивідуальні завдання і самостійна робота. 20 березня студенти пишуть підсумковий контроль з модуля «Кліщі» і переходять до вивчення модуля «Нематоди».

Магістри спеціальності «Захист рослин» під час карантину навчаються дистанційно через систему https://elearn.nubip.edu.ua/mod/assign/view.php?id=186040&forceview=1 (Викладач – доцент Бондарева Л.М.) Даний курс був атестований у 2018 р. Магістри додані на курс на початку семестру і мають доступ до лекційного матеріалу, практичних, самостійних робіт. Наразі виконання  практичних робіт № 6-8 Випробовування речовин на фунгіцидну активність способом обприскування рослин і способом поливу рослин».  Вони отримують завдання  і надсилають відповіді через електронну систему.

Студенти відповідально ставляться до поставлених завдань і термінів здачі робіт. У разі виникнення питань спілкування зі студентами відбувається  через Форум на платформі дистанційного навчання  Moodle.

Матеріал підготувала доцент Бондарева.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook