Випускник професійного ліцею міста Миргорода Олександр Можчіль ставить за мету осягнути професію інженера-механіка

25 березня 2020 року
  • Чому вас зацікавила саме інженерна спеціальність?

    – Мені завжди подобалися технічні системи, вузли і агрегати різних машин та устаткування. Я маю практику роботи сільськогосподарської техніки у полі, вмію налаштовувати робочі органи машин на виконання різних операцій та маю думки стосовно вдосконалення їх конструкції. Тому я і зорієнтувався на спеціальність «Агроінженерія».

  • Чому для навчання ви обрали НУБіП України?

     – Я вперше дізнався про університет від своїх знайомих та від викладачів механіко-технологічного факультету, які завітали до нас у ПТУ і детально розповіли про діяльність навчального закладу. Далі, в інтернет-середовищі я промоніторив університет і пересвідчився, що НУБіП України, справді, займає високі позиції у різних рейтингах. Тож, восени, я приїхав на «День відкритих дверей» до вишу. Мене вразила потужна навчальна база механіко-технологічного факультету, конструкції машин та технології вивчаються на зразках реальної техніки, є можливість під час навчання працювати у сучасних наукових лабораторіях, також факультет має зв’язки з провідними виробниками сільськогосподарської техніки світу, а у ВНЗ є програми міжнародного стажування студентів.

  • Як ви себе відчуваєте перед участю у конкурсному відборі до університету?

     – Наразі я готуюся здавати зовнішнє незалежне оцінювання та сподіваюся на високі результати, крім того, вирішив себе перестрахувати і восени вступив на курси дистанційного підготовчого навчання у НУБіП України, за які також сподіваюся отримати додаткові бали до ЗНО. Також, я зареєструвався на участь в олімпіаді університету для вступників, додаткові бали від якої, хочу використати у своєму рейтингу абітурієнта.

  • Що ж, бажаємо успіхів при вступі і раді будемо бачити вас студентом механіко-технологічного факультету.


Розмовляв І. Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook