Зустріч із студентами Немішаєвського агротехнічного коледжу

27 лютого 2020 року
У продовженні профорієнтаційної роботи викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського 26.02.2020р. відбулась зустріч доцента Марії Самофалової зі студентами Немішаєвського агротехнічного коледжу на відділенні «аграрний бізнес»  з групами ЕФ-21 та ЕП-21.
 
 
Майбутні студенти прослухали інформацію про НУБіП України,  багатоступеневу систему освіти, новітні навчальні технології з менеджменту, практичну підготовку, з метою набуття професійних навиків у кращих компаніях та агрохолдингах України, можливість стажування за кордоном та навчання за подвійними дипломами в університетах Німеччини, Словаччини та Польщі,  активну співпрацю з радою роботодавців, про переваги навчання на платформі Moodlelearn).
Студенти під час зустрічі були активні і задавали питання доповідачу щодо вартості навчання, умов вступу в магістратуру та подальшої перспективи навчання аспірантурі. Особливо цікавила інформація про прохідний бал ЗНО та чи є, на базі університету, курси з підготовки до здачі ЗНО з англійської мови.
 
 
Інформація про наявність різноманітних студентських програм, поєднання навчання та активного дозвілля – захоплено  сприймалася абітурієнтами.
Також була представлена професійна та наукова діяльність кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського щодо формування ключових компетентностей сучасного менеджера.
 
 
Користуючись нагодою, студентів було запрошено на День відкритих дверей до НУБіП України, а нас запросили – на святкування Масниці та Дня відкритих дверей до коледжу, що пройде 29 лютого.
Висловлюємо подяку директору коледжу Альохіну В.І. та завідуючій відділенням аграрного бізнесу Криворучко Я.С. за надану можливість зустрічі із майбутніми студентами!
 
Запрошуємо взяти участь І-й етапі Всеукраїнської студентської олімпіади!
 
 
Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook