Факультет ветеринарної медицини відзначив День Святого Валентина

15 лютого 2020 року

Кохання – одне з найпрекрасніших і найзахоплюючих почуттів. Майже кожна людина мріє відчути та пізнати його, а люди, яким вдалося знайти свою другу половинку, – неабиякі щасливці! Про значимість любові свідчить велика кількість романів, віршів, пісень і фільмів, які оспівують і звеличують це дивовижне почуття.
Тому 14-го лютого людство відзначає найчарівніше і найромантичніше свято – День Святого Валентина, що є символом всіх закоханих. Факультет ветеринарної медицини підтримує багатовікову традицію святкування цього дня. Тому Студентська організація провела ряд урочистих заходів для закоханого студентства факультету. Вестибюль першого поверху 12-го корпусу був наповнений тематичними декораціями. Усіх, хто заходив в корпус, зустрічав міні-РАЦС, що був представлений весільною аркою, під якою кожна пара закоханих могла неофіційно підтвердити свої стосунки та отримати відповідне свідоцтво.

 

А ведучими цієї розписної церемонії були Тюфанова Іванна, Третьякова Ксенія та Грабчева Юлія. Добавляли романтичної атмосфери святкова атрибутика, плакати з висловами про кохання та освідчення в любові різними мовами світу. Також протягом тижня стояла скринька для валентинок, яка за декілька днів була повністю заповнена святковими листівками та освідченнями в світлих почуттях.

Розносили адресатам «сердечні послання» у не менш цікавий спосіб: посланці з небес, амури Березанський Захар та Рудик Євген, заходили до кожної аудиторії.

Також для тих, хто ще не знайшов свою другу половинку, була встановилена особлива «Коробочка передбачень» і кожен охочий міг дізнатися ім’я своєї «долі», витягнувши сердечко-передбачення. Особлива музика, що лунала в холі, налаштовувала на затишний та романтичний настрій.

Завітали на наше дійство і представники деканату: заступник декана з навчальної роботи Василь Данілов та заступник декана з навчально-виховної роботи Сергій Деркач. 

Святкова подія принесла позитивні емоції не лише студентам, а й викладачам. Ми впевнені, що у більшості залишаться лише хороші спогади про День закоханих на ФВМ.

Тюфанова Іванна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook