В університеті пройшов науково-методичний семінар для наставників академічних груп: як завжди – ґрунтовно і цікаво

6 лютого 2020, 8:45

 

5 лютого 2020 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбувся організований кафедрою педагогіки уже традиційний для нашого університету науково-методичний семінар для наставників академічних груп.

Відкрив семінар декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук, який презентував програму заходу і надав слово ректорові університету, доктору педагогічних наук, професору кафедри педагогіки, академіку Національної академії педагогічних наук України Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку.

Станіслав Миколайович рекомендував звернутись до порад, які дав В. Сухомлинський у своїй книзі «Сто порад вчителю», і від себе додав ще декілька: «Шукати лідерів в групі, частіше з ними контактувати і якомога більше використовувати в роботі зі студентами свій досвід, бо саме в ньому наші вихованці, по суті, вчорашні діти, відчувають потребу».

Темою доповіді директора Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвиткуНУБіП України, кандидата психологічних наук, доцента кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті Геннадія Миколайовича Ржевського була презентація оновленої програми виховання студента НУБіП України «Громадянин, патріот, фахівець»Завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук, доцент Руслан Васильович СопівникКандидат педагогічних наук, асистент кафедри педагогіки Олег Вікторович ЄреськоВдалим дебютом на семінарі наставників був виступ кандидата педагогічних наук, доцентакафедри педагогіки Олександра Михайловича Прохорчука про важливість Soft Skills для викладачів.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook