Засідання кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

3 лютого 2020 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

Засідання кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів

     1. Про підготовку до початку весняного семестру 2019-2020 н.р., про планування навчальної, методичної, наукової, виховної, міжнародної роботи.

       2. Про проведення профорієнтаційних заходів у ЗОШ, коледжах щодо залучення абітурієнтів до участі в Олімпіаді та підготовчих курсах.

       3. Про підготовку до проведення ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства».     

            4. Різне.

        

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook