Ректор Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Мукачівський аграрний коледж

30 січня 2020 року
     Сьогодні, 30 січня 2020 року, з робочим візитом у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» завітав ректор НУБіП України, академік Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович. Також на зустріч із колективом прибув народний депутат України Михайло Лаба.

     У ході робочої зустрічі Станіслав Миколайович ознайомився із матеріально-технічною базою навчального закладу. Ректор НУБіП України відвідав методичний кабінет, бібліотеку коледжу, спортивну та актову зали, навчальні аудиторії та лабораторії, студентський гуртожиток, дослідницькі поля.

     Під час відвідин ветеринарної клініки ректор відмітив позитивні зміни, які відбулися за останній період. Станіславом Миколайовичем було вказано на значну пророблену роботу у плані розбудови та вдосконалення як самої клініки, так і збільшення видів та поголів’я тварин, що представлені у міні-зоопарку коледжу.

     Ознайомившись з матеріально-технічною базою навчального закладу, очільник НУБіП України Ніколаєнко Станіслав Миколайович провів робочу зустріч із колективом, на якій було намічено основні завдання, які стоять перед педагогами, зокрема: продовжувати вдосконалювати матеріально-технічну базу, вдосконалювати профорієнтаційну роботу, нарощувати контингент студентів, покращувати якість надання освітніх послуг, працювати над підвищенням конкурентоспроможності випускників коледжу та розвивати активну співпрацю з роботодавцями.

     У своєму виступі директор коледжу Юрій Юрійович Садварі ознайомив Станіслава Миколайовича з першочерговими завданнями, над вирішенням яких працює колектив. Це і покращення матеріально-технічної бази, ліцензування нових спеціальностей, що користуються попитом на ринку праці, вдосконалення якості надання освітніх послуг, запровадження у навчальний процес новітніх технологій, покращення якісного складу викладачів, запровадження дуального навчання при підготовці фахівців певних спеціальностей.

     Особлива увага приділяється питанню економії енергоносіїв та посиленню протипожежної безпеки.
     Садварі Юрій Юрійович не оминув і питання нарощення співпраці із сільськогосподарськими підприємствами Німеччини, Угорщини, Словаччини, яке відбулося за останній період та наголосив, що в цьому напрямку коледж буде продовжувати працювати і надалі.

     Своє бачення розвитку освітньої галузі висловив і народний депутат України Михайло Лаба. Він поспілкувався з викладачами та відповів на запитання колективу Мукачівського аграрного коледжу.

     Керівник навчального закладу Юрій Садварі відмітив, що всі позитивні зміни у житті коледжу здійснюються за безпосередньої участі та підтримки Національного університету біоресурсів і природокористування України і особисто ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка.

     На завершення Ніколаєнко Станіслав Миколайович подякував колективу коледжу за роботу та побажав йому нових звершень.

Яцик М.І.,
заступник директора з навчальної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook