Землевпорядники відвідали інтерактивну виставку «Ukraine WOW»

17 грудня 2019, 10:42

Студенти другого курсу другої групи не втрачають можливостей проводити дозвілля з користю. Наступною подією стало відвідування інтерактивної виставки «Ukraine WOW». Всі бажаючі можуть побачити цю виставку на майданчику багажного відділення під рампою центрального залізничного вокзалу у Києві.


На виставці ми познайомилися з унікальними експонатами, зібраними з усієї України — від останнього автопортрета Казимира Малевича до скульптур Олександра Архипенка, — ділиться враженнями Анастасія Шамчук.

 

Студенти змогли побачити Україну так, ніби подорожували у потязі. Познайомилися із географією, промисловістю, історію, культурою завдяки безлічі інсталяцій, VR та інтерактивів.


Виставка розміщена на 3900 кв.м. інсталяцій, експонатів та інтерактивів, які присвячені пейзажам, стіні з бурштину та інсталяції з блискучого антрациту, тунелю кохання. Також можна побачити унікальну абетку Георгія Нарбута, мазанку, на стінах якої відтворені роботи Поліни Райко. А технології віртуальної реальності дали змогу політати над Батьківщиною-матір’ю, гуляти відновленим Невицьким замком та зсередини побачити «дев'ятку» — найпотужнішу доменну піч у Європі.

Навчання у столиці України дозволяє студентам не тільки отримувати якісні знання, але у постійно розширювати свій світогляд та пізнавати нове.

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook