Співробітники факультету ветеринарної медицини взяли участь у ХV Конгресі «Проблеми в репродукції дрібних тварин» (Вроцлав, Польща)

15 жовтня 2019 року
     Співробітники факультету ветеринарної медицини: завідувач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, к. вет. н., доцент Олександр Вальчук, доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, к. вет. н. Сергій Деркач та доцент кафедри фармакології та токсикології, к. вет. н. Ірина Деркач взяли участь у ХV Конгресі «Проблеми в репродукції дрібних тварин», що проходив у Вроцлавському природничому університеті 12-13 жовтня.

     Міжнародний науково-практичний захід зібрав висококваліфікованих фахівців з різних країн світу. Цікаві доповіді були презентовані доповідачами Тадеусом Фрімусом (Варшава, Польща), Андреа Мюнхіном (Берлін, Німеччина), Магдаленою Калвас-Слівінська (Варшава, Польща), Галією Цеціла Лувоні (Медіолан, Італія), Анн Ван Соом (Гандава, Бельгія), Цінді Менходт, Алайном Фонтбонне, Гавієром Леві (Париж, Франція), Конрадом Блендінгер (Франкфурт на Майні, Німеччина), Вольцехом Ніжанським (Вроцлав, Польща), Джордж Мантціарас (Афіни, Греція), Войцехом Нілдебранд, Яніною Лукасцевською (Вроцлав, Польща) та ін.

     Обговорювалися актуальні проблеми в репродуктології: діагностика, профілактика та терапія хвороб дрібних тварин як інфекційної, так і неінфекційної етіології, питання біотехнології відтворення собак та котів та онкології репродуктивних органів тощо. На міжнародному рівні тривав обмін практичним досвідом та науковим доробком.

     Дякуємо за запрошення та гостинність організаторам конференції під керівництвом Вольцеха Ніжанського.

Олександр Вальчук, Ірина Деркач

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook