Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології: налагоджуємо конструктивний діалог зі студентством

27 вересня 2019 року
     На факультеті захисту рослин, біотехнології та екології пройшла зустріч з мешканцями гуртожитку №3. На ній розглядалися організаційні питання щодо виховного процесу в гуртожитку.

     Зустріч проходила під керівництвом заступника декана з виховної роботи Петра Дрозда та за участі директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Генадія Ржевського і завідувача гуртожитку.

     Петро Дрозд ознайомив студентів з Правилами внутрішнього розпорядку, положенням про студентський гуртожиток НУБіП України, звернув увагу на обов’язкове дотримання усіх вимог проживання, наголосив на забороні паління та вживання алкогольних напоїв в гуртожитку. Також обговорили основні проблеми студентства, шляхи та бачення їхнього вирішення. У свою чергу студенти звернулися зі своїми питаннями та побажаннями щодо покращення умов проживання та поліпшення побуту в гуртожитку.

     Геннадій Ржевський висловив занепокоєння поведінкою у гуртожитку, санітарним станом кімнат і закликав студентів до співпраці з наведення ладу. Закцентував увагу на дотримані санітарних норм в студентських кімнатах, а також на духовному, моральному та соціальному розвиткові студентського активу.

     Ми також закликаємо студентство бути активнішими і прагнути до нових вершин.

Віта Богославець,
вихователь гуртожитку №3
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook