Адаптаційні курси для першокурсників, якість харчування, господарські питання – у центрі уваги ректорату

9 вересня 2019 року
     9 вересня 2019 року відбулося чергове засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень та вирішенню нагальних питань.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про початок тестування першокурсників з базових дисциплін та англійської мови. За їх результатами з наступного тижня розпочнуться адаптаційні курси, де студенти матимуть змогу безкоштовно поліпшити рівень знань до необхідного. Минулого тижня комісійно були перевірені п’ять деканатів з метою унормування навчальних планів, уникнення дублювань дисциплін, їх осучаснення тощо. Цього тижня на базі факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології і агробіологічного пройде нарада, присвячена цьому питанню. Сергій Кваша нагадав, що 9-10 вересня в університеті проходять Школа молодого педагога та семінар наставників академічних груп.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко повідомив про проведення Студентської республіки на базі Боярської лісової дослідної станції 12-15 вересня. Також у складі комісії, де були представники ректорату, оздоровчого центру, профспілок співробітників та студентів, студентство взяло участь у моніторингу діяльності їдалень університету. В цілому була відмічена позитивна оцінка їхньої роботи, окрім їдальні у навчальному корпусі №11 – ряд зауважень були передані завідуючій, директору служби харчування Богдану Дубасу, проректору Вадиму Ткачуку.

     Головний інженер Олег Самсонюк доповів про хід ремонтних робіт в корпусах та гуртожитках. Було зауважено, що на всіх об’єктах, де проводять ремонтні роботи підрядним способом, повинен бути контроль з боку відповідних керівників структурних підрозділів та фахівців господарських служб.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук повідомив про набір іноземних студентів на навчання та акцентував увагу на запровадженні електронного документообігу – керівники служб, декани факультетів та директори ННІ повинні до кінця тижня надати уточнені дані щодо електронних адрес та відповідальних відповідальних осіб.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора Станіслава Ніколаєнка. Вадиму Ткачуку – завершити придбання мультимедійного екрану для актової зали, проаналізувати постанову Кабінету Міністрів України щодо заробітної плати науково-педагогічним працівникам. Олегу Самсонюку – контролювати поставку меблів, встановити вітраж в навчальному корпусі №3, узгодити план реконструкції в навчальному корпусі №5, встановити схему території університету, внести пропозиції щодо реконструкції станції підкачки води.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

  

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook