Ректор Станіслав Ніколаєнко від імені НУБіП взяв участь у державних заходах з нагоди Дня незалежності

24 серпня 2019 року

24 серпня 2019 року на запрошення Президента України Володимира Зеленського від імені колективу Національного університету біоресурсів і природокористування України ректор Станіслав Ніколаєнко взяв участь в урочистостях до Дня незалежності України.

 
У центрі столиці на Майдані Незалежності відбулося святкування 28-річниці здобуття нашою державою суверенітету. Присутні учасники заходу уважно вислухали промову Президента, а по завершенню урочистостей була можливість поспілкуватися, провести перемовини і консультації.
 
Станіслав Ніколаєнко мав розмову з народними депутатами України різних скликань, в тому числі з новообраними – головою партії «Слуга народу» Дмитром Разумковим та його заступником Русланом Стефанчуком. Окрім питань, пов’язаних з розвитком освіти, аналізом ситуації, визначення її пріоритетів, були обговорені виклики і ризики, що стоять перед Україною.
 
Ректор також зустрівся з віце-прем’єр-міністром-міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадієм Зубком, з яким були визначені кроки щодо усунення перепон будівництва житлових будинків для співробітників університету. Питання реформування освіти очільник університету дискутував і з президентом Національної академії педагогічних наук Василем Кременем.
 
Приємністю стала зустріч Станіслава Ніколаєнка зі своїм давнім знайомим Вільямом Тейлором, надзвичайним і повноважним послом Сполучених Штатів Америки в Україні в 2006-2009 роках, а нині тимчасовим повіреним у справах США в Україні. Очільник університету запросив його найближчим часом відвідати університет та познайомитися з колективом і його визначними досягненнями.
 
Також сьогодні відбувся прийом Президента з нагоди Дня незалежності в Маріїнському палаці, де зібралися представники влади, бізнесу, інтелігенції, освітяни тощо. Ректор Станіслав Ніколаєнко мав коротку розмову з Президентом України Володимиром Зеленським, у ході якої запросив взяти участь у святкуванні Дня знань. Через заплановані раніше державні зустрічі в Польщі Президент не зможе прибути 31 серпня, проте завітає до НУБіП пізніше.
 
Протягом дня відбулися й інші плідні зустрічі та перемовини.
 
Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook