Людмила Степанчук: глибокі фахові знання та мудрість своїх наставників буду передавати молодому, зростаючому поколінню

9 серпня 2019 року

Виховує все: люди, речі, явища, але перш за все, люди.
З них на першому місці — батьки і педагоги.
Антон Макаренко

Ось так і непомітно пролетів рік відтоді, коли я вперше переступила поріг Національного університету біоресурсів і природокористування України та познайомилася з завідувачем кафедри педагогіки доктором педагогічних наук, доцентом Сопівником Русланом Васильовичем та з новою освітньою програмою, яку обрала для себе - «Педагогіка вищої школи». До речі, мене звати Степанчук Людмила, я працюю викладачем природничо-наукових дисциплін в Золотоніському коледжі ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету керівником якого є Лисенко Євдокія Василівна, яка теж у свій час закінчила цей вищий навчальний заклад і зараз успішно обіймає займану посаду.

За період навчання в університеті мною було вивчено та опановано безліч цікавих предметів, практик, що вкінці дало приємний, високий результат в моїй викладацькій діяльності.

 

Знання, які здобуваю навчаючись тут передаю студентам яких навчаю. Достукатись до сучасної молоді досить складно для того,щоб донести матеріал який вивчаємо, тому часто застосовую знання які отримала на кафедрі педагогіки. Студентам все нове - все цікаве. Відповідно цього підвищується їх відсоток зацікавленості до вивчення дисциплін, рівень знань не лише на теорії, а й на практиці, культура особистісної та моральної поведінки у соціумі, виховання в них господарності, працьовитості та охайності, доброзичливості та співчуття до всього що їх оточує. А для мене, як для викладача, найбільше задоволення це коли діти вільно володіють вивченим матеріалом, коли спостерігаючи за ними на навчальних практиках бачиш, як вони вдало поєднують та ефективно застосовують свої здобуті знання на лекціях.

 

Навчаючись в НУБіП я отримала в першу чергу нові враження, в галузі педагогіки, познайомилася з цікавими, талановитими людьми які представляють нашу країну за кордоном, знайшла нових, чудових друзів. Саме тут я отримала глибокі фахові знання та мудрість своїх наставників, що буду передавати молодому, зростаючому поколінню, за що їм безмежно вдячна!

Дуже багато свого неоціненного досвіду передають колеги-педагоги своїм студентам, тому і атмосфера на кафедрі дружня і комфортна - тут почуваєш себе, як вдома. Тож я, як майбутній випускник за ОС «Магістр» принагідно, висловлюю подяку декану гуманітарно-педагогічного факультету доктору філологічних наук, професору, Заслуженому працівнику освіти України Шинкарук Василю Дмитровичу, а також кожному викладачу кафедри, який протягом навчання владав в нас свою душу та віддавав часточку знань, які ми пронесемо крізь все своє життя!

Людмила Степанчук,
магістр за спеціальністю "Освітні, педагогічні науки"
("Педагогіка вищої школи")

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook