Університет отримав 6 сертифікатів про акредитацію спеціальностей та освітньо-професійних програм підготовки бакалаврів та магістрів!

25 липня 2019 року

    Успішним завершальним акордом тривалої та кропіткої роботи протягом усього весняного семестру 2018-2019 навчального року колективів ряду факультетів: економічного; юридичного; харчових технологій та управління якістю продукції АПК; конструювання та дизайну; механіко-технологічного; захисту рослин, біотехнологій та екології, а також випускових кафедр зазначених факультетів спільно з навчальним відділом університету щодо акредитації спеціальностей та освітніх програм стало отримання 6 СЕРТИФІКАТІВ про акредитацію підготовки бакалаврів та магістрів.

    Позитивне рішення щодо акредитації заявлених університетом спеціальностей та освітніх програм було прийнято Акредитаційною комісією України (протоколи від 4 липня 2019 р. № 137 та від 6 червня 2019 р. № 136).
    Така робота була проведена колективами факультетів та кафедр за дорученням ректора університету Станіслава Ніколаєнка на виконання п. 6 Статті 7 Закону України «Про вищу освіту», відповідно до якої «Документ про вищу освіту державного зразка видається закладом вищої освіти тільки за акредитованою освітньою програмою».
    Так, провівши чергову акредитацію підготовки бакалаврів, НУБіП України отримав сертифікати з терміном дії до 1 липня 2029 року за спеціальностями: 081 «Право», 133 «Галузеве машинобудування», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 181 «Харчові технології», 272 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та на підготовку магістрів за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» з терміном дії на 5 років.

    Усі сертифікати про акредитацію спеціальностей та освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів розміщені на сайті університету в рубриці «Навчальна робота»:

- Сертифікати про акредитацію: https://nubip.edu.ua/node/23297,
- Сертифікати про акредитацію освітніх програм: https://nubip.edu.ua/node/55367,
- Сертифікати про акредитацію спеціальностей (Постанова КМУ від 29.04.2015 р. №266): https://nubip.edu.ua/node/38101.

Начальник навчального відділу, 
Оксана Зазимко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook